BNP

Iznajmljivanje prostora+387 32 442 420


+387 32 442 420

U skladu sa utvrđenim cjenovnikom Općine Zenica, poslovni prostori unutar Javne ustanove Bosansko narodno pozorište Zenica, koji se nalaze u gradskoj poslovnoj „A“ zoni, mogu se iznajmljivati isključivo po cijeni od =11,00 KM po jednom metru kvadratnom (1 m2) poslovnog prostora.

Objekat Bosanskog narodnog pozorišta Zenica ima osigurano 24-satno fizičko osiguranje, kao i djelimičan video nadzor. Uz pozorišnu zgradu se nalazi parking prostor, sa ograničenim brojem slobodnih mjesta koja se ne naplaćuju. Svaka etaža ima svoj sanitarni čvor. U objektu je instalirana mreža predajnika bežičnog interneta, a osigurani su i priključci fiksne telefonije i kablovske televizije. Objekat je u sistemu gradskog daljinskog grijanja.

U zgradi BNP Zenica se nalazi i caffe-restoran Cabaret Club, kao i interni bife.

Zakupoprimac je obavezan pokriti troškove instaliranja zasebnog brojila utroška električne energije za prostor koji koristi.

Ukoliko ste zainteresirani za najam poslovnih ili kancelarijskih prostora neophodno je da u saradnji sa Direkcijom Pozorišta utvrdite postojanje raspoloživih i slobodnih prostornih kapaciteta, te da, u slučaju postojanja uvjeta, pokrenete predviđenu proceduru kod menadžmenta u Upravnog odbora JU BNP Zenica.